Jedilnik za moške

Glede na cilje in želje, ki jih imaš sem zate pripravil jedilnik oz. smernice obrokov, ki jih boš jedel v naslednjih 12 tednih.

Izguba odvečnih kilogramov

V kolikor je tvoj cilj IZGUBA odvečnih KG in oblikovanje postave si prenesi datoteko JEDILNIK MOŠKI IZGUBA KG. Od sedaj dalje bova iz prehrane izločila sladke in slane stvari, sladke pijače in alkohol ter procesirano hrano. Na dan boš imel 1 obrok ogljikovih hidratov. Ali je to za zajtrk nekaj v zvezi s kosmiči oz. kruhom ali pa za kosilo nekaj v povezavi z 150g kuhanih testenin, ajdove kaše, kvinoje, kuskusa. V primeru, da boš imel v 1 obroku kosmiče ali kruh potem imaš za kosilo samo zelenjavo oz solato + beljakovine (piščanec, tofu, stročnice lahko pa tudi seveda brez če ti ne paše.) izberi tisto kar ti najbolj ustreza oz. imaš rad. V vsakem obroku imaš več napisanih opcij, ti lahko izbereš samo 1 od teh. 1 tedensko imaš lahko tudi 1 obrok po želji, če si se pridno držal vseh navodil. Pij tudi veliko tekočine predvsem vode cca 2l dnevno in upoštevaj, da si aktiven vsaj 3 tedensko. Če se boš držal navodil boš hitro opazil spremembo. Najtežje bo predvsem na začetku, da se tvoje telo navadi na spremembe, ki jih boš uvedel. V E-knjigi pa najdeš še več kot 140 zdravih receptov za sestavo tvojih obrokov ter tedenski jedilnik po obrokih glede na tvoje cilje.

Prenesi datoteko

JEDILNIK-MOŠKI-IZGUBA-KG.xlsx

Ohranjanje kilogramov

V kolikor je tvoj cilj OHRANJANJE KG in oblikovanje postave si prenesi datoteko JEDILNIK MOŠKI OHRANJANJE KG. Od sedaj dalje bova iz prehrane izločila sladke in slane stvari, sladke pijače in alkohol ter procesirano hrano. Na dan boš imel 2 obroka ogljikovih hidratov. V vsakem obroku imaš več napisanih opcij, ti lahko izbereš samo 1 od teh. 1 tedensko imaš lahko tudi 1-2 obroka po želji, če si se pridno držal vseh navodil. Pij tudi veliko tekočine predvsem vode cca 2l dnevno in upoštevaj, da si aktiven vsaj 3 tedensko. Če se boš držal navodil boš hitro opazil spremembo. Najtežje bo predvsem na začetku, da se tvoje telo navadi na spremembe, ki jih boš uvedel. V E-knjigi pa najdeš še več kot 140 zdravih receptov za sestavo tvojih obrokov ter tedenski jedilnik po obrokih glede na tvoje cilje.

Prenesi datoteko

JEDILNIK-MOŠKI-OHRANJANJE-KG.xlsx

PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE

V kolikor je tvoj cilj PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE in oblikovanje postave si prenesi datoteko JEDILNIK MOŠKI MIŠIČNA MASA. Od sedaj dalje bova iz prehrane izločila sladke in slane stvari, sladke pijače in alkohol ter procesirano hrano. Na dan boš imel 3 obroke ogljikovih hidratov. V vsakem obroku imaš več napisanih opcij, ti lahko izbereš samo 1 od teh. 1 tedensko imaš lahko tudi 2-3 obroke po želji, če si se pridno držal vseh navodil. Pij tudi veliko tekočine predvsem vode cca 2l dnevno in upoštevaj, da si aktiven vsaj 3 tedensko. Če se boš držal navodil boš hitro opazil spremembo. Najtežje bo predvsem na začetku, da se tvoje telo navadi na spremembe, ki jih boš uvedel. V E-knjigi pa najdeš še več kot 140 zdravih receptov za sestavo tvojih obrokov ter tedenski jedilnik po obrokih glede na tvoje cilje.

Prenesi datoteko

JEDILNIK-MOŠKI-MIŠIČNA-MASA.xlsx