Jedilnik za ženske

Glede na cilje in želje, ki jih imaš sem zate pripravil jedilnik oz. smernice obrokov, ki jih boš jedla v naslednjih 12 tednih.

Izguba odvečnih kilogramov

V kolikor je tvoj cilj IZGUBA odvečnih KG in oblikovanje postave si prenesi datoteko JEDILNIK ŽENSKE IZGUBA KG. Od sedaj dalje bova iz prehrane izločila sladke in slane stvari, sladke pijače in alkohol ter procesirano hrano. Na dan boš imela 1 obrok ogljikovih hidratov. Ali je to za zajtrk nekaj v zvezi s kruhom ali kosmiči ali pa za kosilo nekaj v povezavi z 100g kuhanih testenin, sladkega krompirja, ajdove kaše. V primeru, da boš imela v 1 obroku kruh ali kosmiče potem imaš za kosilo samo zelenjavo oz solato + beljakovine (riba, losos,  tofu,, lahko pa tudi seveda brez če ti ne paše.) izberi tisto kar ti najbolj ustreza oz. imaš rada. V vsakem obroku imaš več napisanih opcij, ti lahko izbereš samo 1 od teh. 1 tedensko imaš lahko tudi 1 obrok po želji, če si se pridno držala vseh navodil. Pij tudi veliko tekočine predvsem vode cca 2l dnevno in upoštevaj, da si aktivna vsaj 4-5 tedensko (če ti je pretežko lahko v začetku spustiš kakšen dan treningov v programu). Če se boš držala navodil boš hitro opazila spremembo. Najtežje bo predvsem na začetku, da se tvoje telo navadi na spremembe, ki jih boš uvedla. V E-knjigi pa najdeš še več kot 140 zdravih receptov za sestavo tvojih obrokov ter tedenski jedilnik po obrokih glede na tvoje cilje.

Prenesi datoteko

JEDILNIK-ŽENSKE-IZGUBA-KG.xlsx

Ohranjanje kilogramov

V kolikor je tvoj cilj OHRANJANJE KG in samo oblikovanje postave si prenesi datoteko JEDILNIK ŽENSKE OHRANJANJE KG. Od sedaj dalje bova iz prehrane izločila sladke in slane stvari, sladke pijače in alkohol ter procesirano hrano. Na dan boš imela 2 obroka ogljikovih hidratov. Za zajtrk nekaj v zvezi s kruhom ali kosmiči ter za kosilo nekaj v povezavi z 100g kuhanih testenin, sladkega krompirja, ajdove kaše ali riža. V vsakem obroku imaš več napisanih opcij, ti lahko izbereš samo 1 od teh. 1 tedensko imaš lahko tudi 1-2 obroka po želji, če si se pridno držala vseh navodil. Pij tudi veliko tekočine predvsem vode cca 2l dnevno in upoštevaj, da si aktivna vsaj 4-5 tedensko (če ti je pretežko lahko v začetku spustiš kakšen dan treningov v programu). Če se boš držala navodil boš hitro opazila spremembo. Najtežje bo predvsem na začetku, da se tvoje telo navadi na spremembe, ki jih boš uvedla. V E-knjigi pa najdeš še več kot 140 zdravih receptov za sestavo tvojih obrokov ter tedenski jedilnik po obrokih glede na tvoje cilje.

Prenesi datoteko

JEDILNIK-ŽENSKE-OHRANJANJE-KG.xlsx

PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE

V kolikor je tvoj cilj PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE in samo oblikovanje postave si prenesi datoteko JEDILNIK ŽENSKE MIŠIČNA MASA. Od sedaj dalje bova iz prehrane izločila sladke in slane stvari, sladke pijače in alkohol ter procesirano hrano. Na dan boš imela 2-3 obroke ogljikovih hidratov. Za zajtrk nekaj v zvezi s kruhom ali kosmiči ter za kosilo nekaj v povezavi z 100g kuhanih testenin, sladkega krompirja, ajdove kaše ali riža. Na dan treninga pa boš tudi za večerjo dodala cca 100g kuhanih testenin, ajdove kaše, kuskusa, sladkega krompirja ali riža. V vsakem obroku imaš več napisanih opcij, ti lahko izbereš samo 1 od teh. 1 tedensko imaš lahko tudi 2-3 obroke po želji, če si se pridno držala vseh navodil. Pij tudi veliko tekočine predvsem vode cca 2l dnevno in upoštevaj, da si aktivna vsaj 4-5 tedensko (če ti je pretežko lahko v začetku spustiš kakšen dan treningov v programu). Če se boš držala navodil boš hitro opazila spremembo. Najtežje bo predvsem na začetku, da se tvoje telo navadi na spremembe, ki jih boš uvedla. V E-knjigi pa najdeš še več kot 140 zdravih receptov za sestavo tvojih obrokov ter tedenski jedilnik po obrokih glede na tvoje cilje.

Prenesi datoteko

JEDILNIK-ŽENSKE-MIŠIČNA-MASA.xlsx