Splošni pogoji poslovanja

Stran https://online.filipwieser.com  in vse objavljene vsebine na tej strani so last podjetja Filip Wieser s.p.. Vsebine se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja se jih ne sme razmnoževati, kopirati ali distribuirati na katerikoli drug način.

Filip Wieser s.p. si pridržuje pravico do vseh sprememb vsebine, ki so objavljene na spletni strani https://online.filipwieser.com

 1. Splošno

Splošni pogoji spletne strani online.filipwieser.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) in Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP).

 • Spletno stran upravlja FILIP WIESER S.P., Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, matična številka:8028117000, davčna številka: 31152589

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne strani online.filipwieser.com, pravice in obveznosti kupca, uporabnika in spletne strani ter urejajo poslovni odnos med online.filipwieser.com in kupcem.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje naročila v naročniški sistem). Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

 1. Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vedno zagotovil naslednje informacije:

 • Podatke podjetja (ime, sedež in številko registra)
 • Kontaktne podatke podjetja (e-mail, telefon)
 • Bistvene lastnosti spletnih programov
 • Dostopnost programov oz. storitev (vsak tečaj oz. storitev, ki jo ponuja fit.si bo kupcu dostopen v razumljivem roku)
 • Cene so jasno in nedvoumno določene
 • Način plačila in uveljavljanje storitve
 • Rok, v katerem je možno odstopiti od storitve in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43.č ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen)
 • Pojasnilo postopka ob pritožbi
 1. Ponudba storitev

Zaradi narave poslovanja preko spleta se ponudba spletnih treningov ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Vse programe, treninge in ostale storitve izvajajo strokovnjaki iz izbranih panog, za katere se tako strokovnjaki kot ponudnik zavezujejo, da bodo ponujene storitve vedno najvišje kvalitete in v zadovoljstvo uporabnikov.

Vsak uporabnik, ki je kupil spletni trening, si lahko ogleda posnetek in ima tudi dostop do vseh posnetkov, ki so na voljo. Plačilo storitve kupcu zagotavlja, da dobi točno določeno vsebino tečaja, ki ga je kupil.

 1. Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje vrste plačila:

 • s kreditno kartico
 • preko PayPal-a
 • po povzetju (zgolj za letno naročnino)
 • preko nakazila UPN na TRR (zgolj za letno naročnino)

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na njegovem e-mailu.

 1. Cene

Cene paketov so objavljene na spletni strani. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.

 1. Pritožbe

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav obrne na ponudnika prek elektronske pošte ali telefona.

Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte  ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se zavezuje, da se bo v roku osmih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljnje obravnave pritožbe.

Ponudnik se zavezuje, da se bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 1. Vračilo kupnine

V 14-ih dneh od dneva nakupa imate čas, da pisno na e-mail online@filipwieser.com zahtevate vračilo kupnine in zraven napišete svoje podatke za nakazilo vračila (naslov, TRR). Kupnino vam povrnemo zgolj v primeru, če ste pogledali in odtrenirali vse treninge (video trening, vaje itn.).

Po prejemu pritožbe vam v petih delovnih dneh sporočimo sklep. V primeru odobritve boste v roku 5 delovnih dni od potrditve prejeli nakazano vračilo.

V primeru zahteve za vračilo denarja si pridržujemo pravico, da vas dodamo na blokirano listo za prihodnje nakupe v naši trgovini ali povezanih trgovinah v naši lasti.

 1. Poravnava obveznosti in neplačilo

V primeru neporavnave obveznosti s strani uporabnika oziroma kupca, se mu lahko dodatno zaračunavajo stroški opomina in zamudne obresti, po veljavni zakonodaji.

Kupec je dolžan preveriti v vseh mapah e-pošte, ali je prejel račun.

Dolžnost naročnika je tudi, da nas obvesti o morebitnih napakah na računu preko elektronske pošte, navedene na spletni strani.

 1. Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in za ostalo potrebno komunikacijo.

 1. Varovanje podatkov

Spletna stran osebne podatke uporabnikov obdeluje na podlagi zakona in/ali na podlagi prostovoljne privolitve uporabnika.

Prav tako bo podatke o uporabnikih, ki jih zbira na podlagi zakona, obdeloval v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, in drugimi predpisi o obdelovanju osebnih podatkov za vse vrste obdelav in hranjenje podatkov.

Lahko se preveri točnost posredovanih osebnih podatkov z vpogledom v osebni dokument ali drugo ustrezno javno listino posameznika, na katerega se nanašajo.

Uporabnik ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

Spletna stran z namenom varovanja podatkov sprejema ustrezne ukrepe in uporablja metode in sredstva, ki zagotavljajo varovanje podatkov.

 • FILIP WIESER S.P., Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Matična številka: 8028117000, Davčna številka: 31152589

Informacije za bančno nakazilo:

FILIP WIESER S.P., Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana
IBAN:  SI56 6100 0001 7688 394
BIC: HDELSI22
Banka: Delavska Hranilnica d.d.

 

Splošni pogoji so v uporabi od 20.10.2020.